NBE 1000

NBE1000Efter flera års omfattande tester lanserar nu Cosmetiqann tillsammans med Nannic ett nytt revolutionerande koncept inom skönhetsbehandlingar. Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats för kosmeceutiska skönhetsbehandlingar. Utan kirurgiska ingrepp laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden utförs njutningsfulla skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte. NBE 1000 är en världsnyhet som öppnar en helt ny värld av möjligheter! Tillsammans med specialutvecklade produkter ökar den genom ett elektromagnetiskt system näringsupptaget och syretillförelsen till cellerna som då öppnar sig och låter krämerna gå ner på djupet i huden. Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar NBE 1000 finns idag på över 60 kliniker runt om i Sverige. Konceptet har utvecklats under 15 år inom medicinska behandlingar och påvisat enastående resultat. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala(genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med kunden och att det inte finns risker för kemiska brännskador, smärta eller inflammation. Metoden är helt utan nålar och mycket behaglig att använda. Den upplevs, utöver dess fantastiska resultat, som en ljuvlig energigivande massage. NBE 1000 med specialutvecklade produkter ger unika effekter NBE 1000 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Huden fungerar normalt som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. För att aktiva substanser som appliceras på huden skall kunna tränga ner under det övre hudlagret och verka på djupet måste krämen passera Stratum Cornium. Detta är nu möjligt med de specialutvecklade produkterna tillsammans med NBE 1000. De aktiva substanserna slussas ända ner genom epidermis vilket resulterar i fantastiska resultat.  

nbe1000_skillnad Med hjälp av radiofrekventa vågor ändras spänningen i kroppens celler och skapar vibration. Det gör att kanalerna öppnas upp i huden, vilket möjliggör för krämerna att gå ner på djupet och arbeta. Det är kombinationen av krämen tillsammans med NBE 1000 som ger de enastående effekterna och ett mycket långvarigt resultat uppkommer redan efter några få behandlingar.
Resultatet efter två behandlingar med NBE 1000. Bilden är inte redigerad eller manipulerad på något sätt.


Effektiv och säker metod
Behandling med NBE 1000 sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är obefintliga. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden. Behandlingarna Behandling med NBE 1000 utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser med hjälp av en applikator. Detta gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. Applikatorn har ett hygieniskt skydd av plast som enkelt kan rengöras och bytas ut. Med NBE 1000 utförs multifunktionella och effektiva behandlingar med långvarigt resultat som också ger snabbare självläkning. Behandlingsområden:

dot Hudföryngring och lyft
dot Rosacea och couperoser
dot Acne
dot Rynkreducering
dot Ödemreducering
dot Slapp hud
dot Strie och ärr

 

NBE 1000 Delux  
Rengöring peeling NBE behandling peel off mask serum ca 80 min 1500:-
5 behandlingar 7125:- ordp: 7500:-
10 behandlingar 13500:- ordp: 15000:-